Even voorstellen: Willems Uitgevers!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beste lezer,

Even voorstellen: Willems Uitgevers. Inderdaad, een nieuwe uitgeverij die zich met haar publicaties zal richten op Vlaanderen en Nederland. Helemaal een nieuwe uitgeverij? Welnee, we bestonden al sinds 2014 als ‘De Vliegende Keeper’. Zoals de naam het suggereert, was ons werk gericht op het sportboek. ‘De Vliegende Keeper’ verdwijnt niet. Integendeel, het wordt het ‘imprint’ voor sportboeken van Willems Uitgevers.
Mag ik u hier meteen ‘Vollgasfussball. De voetbalfilosofie van Jürgen Klopp’ aanprijzen?
De Duitse auteur Martin Rafelt analyseert tot in detail het werk van één van de meest grensverleggende voetbalcoaches van het voorbije decennium.
Bij Willems Uitgevers staat de mens centraal. We presenteren ‘levensverhalen’ van mensen met een boeiend, gulzig of ‘moeilijk’ leven. We geven persoonlijkheden die de samenleving willen veranderen de kans om hun visie uit te klaren in onze reeks ‘Changemakers 2020’. We richten ons op ‘welzijn & gezondheid’ en op ‘entertainment’. Maar wie een goed essay over de politiek, een turf over geschiedenis, een romandebuut of een kookmanuscript wil aanbieden, is bij ons eveneens welkom.
Ik ben blij om u mee te delen dat volgende drie boeken bij ons tussen mei en juli 2017 zullen verschijnen:
• Elvis Dichtbij – Marc Hendrickx
• Passie voor de patiënt. Werken met kanker – Manon Huizing
• De andere kant van de medaille. Het levensverhaal van Marieke Vervoort – Karel Michiels

Over deze titels vertel ik u graag meer in één van onze volgende blogberichten.

Hartelijk,

Raf Willems

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.