WILLEMS UITGEVERS GAAT NU OOK NEDERLANDSE MARKT OP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beste lezer,

 

Bij deze kondigen we u graag aan dat we met onze boeken vanaf september 2017 ook aanwezig zullen zijn op de Nederlandse markt. Daarvoor hebben we een contract afgesloten met de ervaren vertegenwoordiger Huub van Aalst. Huub kent het boekenvak als zijn broekzak. Hij werkte van 1979 tot 1990 in boekhandels. Sinds 1990 zette hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap als ‘vertegenwoordiger’ en begeleidde hij de publicaties van talrijke topuitgevers naar het Nederlandse boekhandelslandschap. Voor Willems Uitgevers gaat hij alvast aan de slag in het najaar met Elvis Dichtbij van Marc Hendrickx; Passie voor de patiënt. Werken met kanker van Manon Huizing; De andere kant van de medaille van Marieke Vervoort; Kindje Gezond van Tine Devliegher en Lopen tegen de wind van Darya Safai. Huub van Aalst is afkomstig van Arnhem en kijkt van aan de rand van de Veluwe naar de wereld. Hij houdt van reizen, muziek, zeilen en, vanzelfsprekend, lezen.

We hopen op een zeer vruchtbare samenwerking. Van harte welkom bij Willems Uitgevers, Huub!

 

Hartelijk,

 

Raf Willems

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.