Jürgen Klopp was alweer de meester van het Volllgasfussball. Koop bij Willems Uitgevers het boek over zijn voetbalvisie!

Jürgen Klopp! De meester van het ‘Vollgasfussball’ zorgde weer voor sensatie! Wie ‘klopte’ het onklopbaar gewaande City-ensemble van Pep Guardiola en Kevin De Bruyne? Precies: Klopp!

En niet door een verfoeilijke dubbele bus te parkeren maar door voluit ‘op zijn Klopps’ zijn ‘Vollgasfussbal’ uit te voeren: de combinatie van ‘Gegenpressing’, collectief samenspel én individuele klasse. Daar draait de offensieve voetbalfilosofie van Klopp om. En dan krijgt men fantastische wedstrijden zoals de 4-3 van FC Liverpool tegen Manchester City. Klopp houdt van gebaren, gestes en emotionele uitbarstingen. En van spectaculair, aanvallend voetbal.

 

EEN BOEK VOOR ALLE TRAINERS: VOLLGASFUSSBALL. DE VOETBALVISIE VAN JURGEN KLOPP. BESTEL BIJ WILLEMS UITGEVERS

Tags:
No Comments

Post a Comment