Een nieuwe lente, een nieuw geluid bij Willems Uitgevers

Met de lente van 2018 komt ook een nieuw geluid bij Willems Uitgevers.

Eerste en vooral delen we graag mee dat we van nu af aan worden vertegenwoordigd op de markt door L&M Books. Karen Hoorelbeke werkt vanuit deze firma onze public relations uit.

We verwelkomen vijf nieuwe titels!

De voorbije week presenteerden we de ‘Voetbalbibliotheek De Witte Duivel’ van het gelijknamige ‘online platform voor de lezende voetballiefhebber’.

Onze auteurs François Colin, Stefan Van Loock en ondergetekende werden ontvangen door bondscoach Roberto Martinez. Die nam het eerste exemplaar in ontvangst van ‘100 Duivelse Voetbalfeestjes’, ‘Terug naar Montevideo’ en ‘Weltmeister’. De boeken kregen aandacht in Het Laatste Nieuws en in het VTM-Sportjournaal er verschijnen weldra voorpublicaties in Sport-/Voetbal Magazine.

Weldra verschijnt ook ‘Wem-be-lee 1993. De Story van Cisse Severeyns’. Auteur Michel Schepens beschrijft de avonturen van Antwerp FC in dat onvergetelijke jaar 1993 toen de roodwitten de finale bereikten van de Europacup der Bekerwinnaars. Op het mythische Wembley.

Gazet van Antwerpen besteedde intussen twee pagina’s aan de belevenissen van de populaire Cisse Severeyns en zijn ploegmaats.

En ons vijfde boek dat van de persen rolde is het belangrijkste. Sofie Vermeulen vertelt haar levensverhaal aan auteur Stefan Laenen: Liefde in tijden van Muco. Over de eerste vrouw die met nieuwe longen de Antwerp 10 Miles liep. Over leven, lopen en liefde met een ongeneeslijke ziekte. Ontroerend én grappig maar vooral tot reflectie uitnodigend.

En nog deze leuke mededeling: ‘100 Duivelse Voetbalfeestjes’ is na één week aan een tweede druk toe!

Van harte,

Raf Willems

 

Tags:
No Comments

Post a Comment