Tweede druk voor Wembelee 1993 – De story van Cisse Severeyns – RW

Naar aanleiding van de 25 ste verjaardag van de finale van de Europabeker der Bekerwinnaars in 1993 schreef Michel Schepens het verhaal van Cisse Severeyns. Zijn club Antwerp verloor toen met 1-3 tegen AC Parma. Hij scoorde de roodwitte treffer en blijft tot vandaag de laatste Belgische doelpuntenmaker in een Europese finale. Veel belangrijker dan winst en verlies was het ‘gebeuren’ op zich: 23.000 supporters van Antwerp maakten de oversteek naar Londen en lieten Wembley daveren alsof het ‘Tribune Twee’ was.

Cisse Severeyns vertelt de ‘story’ achter het verhaal: een combinatie van bizarre kleedkameranekdotes en boeiende voetbalinzichten. En zo wordt het boek ook gesmaakt door de lezer. Op 12 mei 2018 werd ‘Wem-be-lee’ officieel herdacht op de Bosuil, in aanwezigheid van de ‘helden van toen’.

Willems Uitgevers kondigt met fierheid de tweede druk aan van het boek!

 

hartelijk,

Raf Willems

Tags:
No Comments

Post a Comment