Sofie Vermeulen is overal: in Flair, bij Maarten in RTV Living Plus & bij Peter Van de Veire in De Ochtendshow. Tweede druk voor ‘Liefde in tijden van Muco’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

De voorbije week was het bijzonder moeilijk om naast Sofie Vermeulen te kijken. Ze was een heel weekend aanwezig in het cultuurprogramma Living Plus van RTV Kempen waar ze werd uitgenodigd door gastheer Maarten om haar boek toe te lichten. In het weekblad Flair werd ze uitvoerig geportretteerd en ze mocht haar verhaal ook nog eens komen vertellen in de De Ochtendshow bij Peter Van de Veire. Het gaat goed met Sofie. En nog beter met haar boek: Liefde in tijden van Muco – van de hand van Stefan Laenen – kent een tweede druk. Die rolt in de tweede helft van juni van de persen. Het boek blijft een unieke – zowel ironische als diepgaande – vertelling over ‘het dagelijks leven met Muco’. Sofie Vermeulen-uit-Wechelderzande is de eerste mens ter wereld die met een stel nieuwe longen binnen het jaar de ‘Antwerp Ten Miles’ tot een goed einde bracht.  Dat op zich verdient toch een vermelding in het ‘Gulden Boek’ van de gemeente?  En ze vond ‘dankzij’ haar aandoening de liefde. Ook dat wordt behandeld in het boek. En zo heeft elk ‘Muco-nadeel’ ook zijn voordeel.

 

Van harte,

Raf Willems

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: