RODE DUIVELS SPELEN FANTASTISCH: BELGIE OP HET WK VAN 1920 TOT VANDAAG IDEAAL VAKANTIEBOEK VOOR DE JEUGD BIJ WILLEMS UITGEVERS!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Rode Duivels hebben er twee leuke wedstrijden opzitten. Volgens sommigen zijn ze ook favoriet voor de wereldtitel. Dat moeten ze nog afwachten maar mocht alsnog het onmogelijke gebeuren, dan is dat alvast niet de eerste keer. In dit boek voor de jonge voetbalfan volgen we het grote wereldbekerverhaal van België. Dat begint in…1920. Op de Olympische Spelen van…Antwerpen. De Rode Duivels wonnen toen voetbalgoud. Er was nog geen sprake van het WK Voetbal. Het eerste werd immers pas georganiseerd in 1930. Daarom noemde men België toen ‘de beste voetbalploeg van de wereld’.

Later speelden onze vedetten zoals Rik Coppens, Paul Van Himst, Wilfried Van Moer, Jean-Marie Pfaff, Jan Ceulemans, Eric Gerets, Enzo Scifo en Franky Van der Elst nog vele topwedstrijden op de wereldbeker.

De vraag is dus of de Rode Duivels het wereldkampioenschap voetbal in Rusland kunnen winnen. Dat zou best kunnen want we hebben fantastische spelers zoals Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Eden Hazard, Vincent Kompany en Romelu Lukaku. Het boek ‘België op het WK van 1920 tot vandaag’ opent met een portret van de beste elf Belgen.

Zoals gezegd: het ideale vakantiegeschenk voor de jeugd!

 

Veel leesplezier,

Raf Willems

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: