Belle Perez presenteert ‘Tranen’ op boekenbeurs: 1 november, van 11 tot 13 uur op stand 406 in zaal 4 (L&M Books/Willems Uitgevers)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Belle Perez vertelt een verhaal. Een schrijnend verhaal, met een hoopvol einde.

Misdaad, drugs en prostitutie waren een ‘ver-van-haar-bedshow’. Een reis naar Brazilië gooide het leven van de zangeres danig overhoop. In de favela’s ontmoette ze minderjarige misbruikte meisjes. Kinderen voor wie seksueel geweld helaas de harde dagelijkse realiteit is. De andere kant uitkijken is onmogelijk en zwijgen is geen optie.

Voor één keer zingt Belle niet, ze schreeuwt het uit. Belle beschrijft wat eigenlijk met geen pen te beschrijven valt. In ‘Tranen’ vertelt Belle niet haar verhaal, maar over het droeve lot van ruim twee miljoen verkrachte kinderen. In Brazilië maar ook daarbuiten.  Een hard verhaal dat wel het hare is geworden en na het lezen van dit aangrijpende boek ook het uwe zal worden.

Belle Perez (1976) rijgt in Nederland en België al sinds 1999 de hits aan elkaar. Met nummers als Que viva la vida of Enamorado brengt ze de zon in de hitlijsten. In de schaduw van de showbizz is Belle ambassadeur van de Stichting Free a Girl. Deze organisatie steunt meisjes die in de kinderprostitutie belanden. Om deze dramatische problematiek in de belangstelling te brengen, liet Belle zich in mei 2018 twaalf uur opsluiten in een krappe ijzeren kooi.

Meer nog dan zangeres is Belle ook echtgenote en mama. En net dat laatste maakt haaf affiniteit met het droeve lot van deze kinderen nog erger.

 

We nodigen u uit op de presentatie van het boek ‘Tranen’.

Plaats: Boekenbeurs Antwerpen, zaal Boek-o-drome van 11 uur tot 11 u 45.

Journalist Stefan Laenen leidt het gesprek tussen Belle Perez en Free a Girl-directrice Evelien Hölsken in goede banen.

Nadien signeert Belle op stand 406 van L&M Books/Willems Uitgevers in zaal 4.

 

Hartelijk,
Raf Willems, uitgever

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: