HELDEN MET DARMKANKER: EEN BRIEF VAN AUTEURS LUC COLEMONT & PIET DEN BOER

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Het boek ‘Helden met darmkanker’ van dokter Luc Colemont en Piet den Boer doet het goed in de media. En in de verkoop. De kans is niet onbestaande dat er weldra een tweede druk op de persen wordt gelegd. Het is een boek dat iedereen die met de ziekte geconfronteerd wordt zal aangrijpen én helpen. Luc & Piet schreven een pakkende brief als woord vooraf.

Lees mee hieronder.

 

Hartelijk,

Raf Willems, Uitgever.

 

 

Woord Vooraf

 

Beste lezer, dank dat je dit boek ter hand hebt genomen, dank dat je dit wil lezen.

 

Een boek waarvan we hopen dat er ooit een dag komt dat we het niet meer moeten schrijven. De dag dat darmkanker een zeldzame ziekte is. De dag dat er niemand meer moet sterven van darmkanker. De dag dat we eindelijk de precieze oorzaak kennen. De dag dat we iedereen kunnen behandelen.

 

Maar die dag is nog niet voor volgend jaar…

 

Zolang dat er iedere dag negen families in België en veertien families in Nederland een dierbare verliezen aan darmkanker, is de strijd nog niet gestreden. In dit boek komen twintig mensen aan het woord die geconfronteerd werden met darmkanker. Bekende gezichten zoals Jacques Vermeire, Michel Verschueren, Steven De Smet en Ivan De Vadder. En onbekende gezichten zoals An, Evert, Filip en Greet. Gezichten getekend door het leed dat ze hebben geleden.

 

Darmkanker laat vandaag niemand onberoerd, één op twintig wordt er ooit mee geconfronteerd.

 

Openhartige verhalen, ontroerende verhalen, straffe verhalen…in gesprekken en in briefvorm.

 

Voetballers kunnen door een doelpunt of redding een held worden voor het leven.

Deze straffe strijders in dit boek en al die andere mensen die darmkanker in de ogen moeten kijken, zijn de echte helden!

 

Respect!

 

#samensterk

 

Luc Colemont & Piet den Boer

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: