SKY MAGIC. HET KINDERBOEK VAN DE HOOP – LIEVE BULLENS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op woensdag 28 november presenteerde Lieve Bullens ‘Sky Magic. Het kinderboek van de hoop’ in de bibliotheek van haar thuisstad Heusden.

 

Auteur Lieve Bullens omschrijft het als volgt: ‘In dit boek neemt het meisje Sky je mee naar magische plekken in de natuur. Ze raakt bevriend met dieren en leert levenslessen van de zon en de kleuren van de regenboog. Sky Magic is hét boek van de hoop. Een boek van en voor kinderen. Een boek van volwassenen met een hart voor kinderen. Een boek voor volwassenen die hun armen openen voor kinderen. Een boek van hoop voor iedereen die het nodig heeft. Met verhalen en foto’s over kinderen en hun favoriete plek: waar ze hun dromen kunnen voltooien en om te fantaseren over de regenboog, trollen, koningen en koninginnen en bossen die ons redden. Ik geloof in volgend motto voor kinderen: je bent nooit alleen, laat niemand je droom stelen. Dromen, vliegen en fantaseren over de regenboog toveren een glimlach op elke mooie kinderlijke snoet. Ook op onze eigen snoet!’

 

Lieve Bullens en haar vzw Sky High for All willen iets doen voor kinderen. De opbrengst van dit boek gaat dan ook naar projecten in de pleegzorg en fondsen tegen kinderarmoede.

Enkele Bekende Vlamingen schreven een mooie quote of kortverhaal over hun eigen ‘kind-zijn’, magische plekken of warm nest.

Natuurfotograaf Eddy Peeters zorgde voor prachtige beelden in het boek.

Het ideale eindejaarsgeschenk voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Maar…ook volwassenen putten hier levenswijsheid uit, zeker weten. Het is nooit te laat om te leren of een beter mens te worden.

 

Veel leesplezier en hartelijk,

Raf Willems

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: