CORONA IN 100 MIJMERINGEN – GUY VAN DEN LANGENBERGH

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toen duidelijk werd dat Covid-19 een grote impact zou hebben op zijn professioneel én privéleven besloot sportjournalist (Het Nieuwsblad/Gazet van Antwerpen) vanaf 1 april zijn ervaringen in deze vreemde periode te delen via Facebook. Honderd dagen lang mijmerde de auteur elke dag opnieuw over hoe hij het leven in tijden van corona ervaart. Dit document geeft bijgevolg zeer gedetailleerd weer hoe het virus in die eerste golf evolueerde en welke invloed het had op de maatschappij. De auteur wisselt individuele ervaringen af met algemene bedenkingen, vaak doorspekt met een vleugje humor.

Een boek om deze tijden mee door te brengen en toch weer zin te krijgen in het leven zoals het is.


Veel leesplezier,


Raf Willems,

uitgever.

Corona in 100 mijmeringen – Guy Van Den Langenbergh – 170 pagina’s – 20 euro – ISBN 978 949 2419 958

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: